PC

Battlefield V uskoro dobija još novih mapa

Posted on

Iako je bila znatno manjeg obima u odnosu na prošlogodišnju, EA Play prezentacija kompanije Electronic Arts nam je otkrila dosta detalja o novim igrama koje nas očekuju, kao i o novom sadržaju za one koje su već dostupne.

Tako smo videli gejmplej iz Jedi: Fallen Order i FIFA 20, a svojih nekoliko minuta je dobio i Battlefield V tokom kojih smo videli šta nas sve očekuje u narednim mesecima.

Najveći fokus je na mapama, kojih svakako manjka od samog izlaska, pa je tako otkriveno da ćemo već u julu dobiti novu,zvanu Marita.

Ona nas vodi u mediteranske predele Grčke i okruženja sačinjena od uskih uličica savršenih za blisku borbu. Marita mapa će biti besplatna za sve igrače i pojaviće se tokom jula kao deo četvrtog poglavlja igre, koje počinje 27. juna.

Uz sve to EA i DICE su pružili malo detalja o petom poglavlju, koje počinje negde tokom jeseni i sa obala mediterana nas vodi na Pacifik, gde ćemo dobiti još mapa.

Naravno, u narednim mesecima igrače očekuje još dosta sadržaja u vidu novog oružja, priča i raznih drugih dodataka, a najavljeni su i privatni serveri.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version