PC

Uplay+ je UbiSoft pretplatnički servis sa preko 100 igara

Posted on

Pored brojnih novina za postojeće igre i najave nekoliko novih naslova, UbiSoft je na svojoj E3 2019 konferenciji predstavio i njihov novi servis, odnosno pretplatničku platformu po ugledu na EA Access ili Xbox Game Pass.

Kao što vidite u naslovu, onda se zove Uplay+ i za mesečnu pretplatu od 14,99 dolara vam daje neograničen pristup biblioteci od preko 100 UbiSoft igara koje se nalaze na Uplay prodavnici i počeće sa radom ovog septembra.

Ono što je posebno zanimljivo, ovaj servis će omogućiti pristup i najnovijim igrama studija, kao što su Watchdogs: Legion i Ghost Recon: Breakpoint.

Takođe, dokle god ste pretplatnik, imaćete pristup najskupljim oblicima svih igara, pa tako će pomenuti Breakpoint na ovom servisu biti Ultimate edicija, koja inače košta 120 dolara.

Kada startuje u septembru, svi korisnici koji već imaju Uplay nalog će moći da potpuno besplatno isprobaju ovaj servis, a počev od 2020. godine, on će stići i na Google Stadia.

Deluje zanimljivo, samo nismo sigurni da li će sa cenom od 15 dolara moći da se nosi sa servisima kao što su Xbox Game Pass i EA Access, koji koštaju svega 5 dolara mesečno.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version