PC

The Witcher 3 prodat u preko 20 miliona primeraka

Posted on

Istina je da je CD Projekt Red dosta temeljan kada je produkcija video igara u pitanju i da im treba stvarno dosta vremena da se njihova igra pojavi pred igrače.

Ali jednom kada neki naslov konačno izađe iz njihovog studija, on ostaje zapamćen i  njegova popularnost traje godinama.

Najbolji pokazatelj za tako nešto je naravno The Witcher 3: Wild Hunt, koji se i posle svih ovih godina i dalje prodaje odlično. Ovaj naslov je sada dostigao cifru od čak 20 miliona prodatih primeraka, dok je čitav Witcher serijal prodat u oko 40 miliona primeraka.

Prodaji su svakako pomogli i veliki popusti na Steam i GOG platformama, gde je Witcher 3 bio prodavan za svega 15 dolara, što je svakako odlična cena za jednu tako fantastičnu igru.

Tu nije kraj, jer Witcher 3 uskoro dolazi i na Nintendo Switch uređaje, a veliki broj igrača nije krio oduševljenje povodom te objave, tako da će i tu biti dosta dobra prodaja.

Što se tiče neke nove igre u Witcher univezumu, CD Projekt Red ne iznosi nikakve detalje, već trenutno vredno radi na Cyberpunk 2077, za koji smo na ovom E3 sajmu saznali datum izlaska.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version