PC

Kompetitivna komponenta stiže u MK11 u vidu Mortal Kombat League

Mortal Kombat 11 se svojim dolaskom pokazao kao izuzetno kvalitetan dodatak u ovoj popularnoj franšizi, pre svega zahvaljujući priči i osveženom gejmpleju.

Sada, skoro dva meseca nakon izlaska, studio NetherRealm, vrši implementaciju kompetitivnog moda igranja – Mortal Kombat League – u kojem će igrači moći da se takmiče protiv ostalih  i da se tako dokažu na borilištima.

Ova liga funkcioniše tako što će se igrači takmičiti u formatu best-of-three i gde će pobeđivanjem  napredovati kroz rankove kojih ukupno ima devet. Liga je podeljena kroz sezone i prva je počela danas, 18. juna.

U zavisnosti od uspeha tokom trajanja jedne sezone i ranga koji su dostigli, igrači će zauzvrat dobijati specijalne skinove i nagrade na kraju sezone.

Na ovaj način igrači mogu testirati svoje umeće izvan borbi sa AI protivnicima i mogu osvojiti specijalne skinove za svoje omiljene borce. Ono što je dobro odrađeno je da se na kraju sezone ne gleda pozicija na kojoj se nalazite, već najviši rang koji ste dostigli tokom njenog trajanja. To znači da iako padnete na rang listi pred sam kraj, opet vas očekuju dobre nagrade jer ste ranije bili na vrhu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top