PC

Počela je velika letnja Steam rasprodaja

Kao svih ovih leta, Steam organizuje veliku letnju rasprodaju u kojoj igrače očekuje gomila sniženja na igre koje već dugo planiraju da kupe.

Ovogodišnja Steam letnja rasprodaja je počela već danas, 25. juna, i sa sobom je donela brojne pogodnosti koje će se smenjivati svakoga dana u naredne dve nedelje.

Period od dve nedelje je sasvim dovoljan da u Steam biblioteku napunimo novim igrama, kao i da ispraznimo svoje novčanike. Steam je u tu čast organizovao igre prema žanru, a na početnoj strani vas svakoga dana očekuju najbolje ponude sa velikim popustima.

I za ovu rasprodaju Steam je kreirao jednu takmičarsku komponentu zvanu Steam Grand Prix. Ovde igrači mogu odabrati jedan od timova čiji će deo biti sa ostalim igračima i u njemu će sakupljati poene obavljanjem raznih kvestova u igrama koje su kupili.

Zadaci su izuzetno prosti, poput igranja neke od igara 30 minuta, ili napraviti jednu eliminaciju. Tim koji do kraja ove rasprodaje sakupi najviše poena pobeđuje, a svakoga dana će top 3 igrača iz ovih timova dobijati nagrade u vidu nasumične igre koja im se nalazi na listi želja.

Zanimljiva akcija, tako da ako želite da se trkate i vidite šta se deli po dobroj ceni pravac Steam.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top