PC

Počela je velika letnja Steam rasprodaja

Posted on

Kao svih ovih leta, Steam organizuje veliku letnju rasprodaju u kojoj igrače očekuje gomila sniženja na igre koje već dugo planiraju da kupe.

Ovogodišnja Steam letnja rasprodaja je počela već danas, 25. juna, i sa sobom je donela brojne pogodnosti koje će se smenjivati svakoga dana u naredne dve nedelje.

Period od dve nedelje je sasvim dovoljan da u Steam biblioteku napunimo novim igrama, kao i da ispraznimo svoje novčanike. Steam je u tu čast organizovao igre prema žanru, a na početnoj strani vas svakoga dana očekuju najbolje ponude sa velikim popustima.

I za ovu rasprodaju Steam je kreirao jednu takmičarsku komponentu zvanu Steam Grand Prix. Ovde igrači mogu odabrati jedan od timova čiji će deo biti sa ostalim igračima i u njemu će sakupljati poene obavljanjem raznih kvestova u igrama koje su kupili.

Zadaci su izuzetno prosti, poput igranja neke od igara 30 minuta, ili napraviti jednu eliminaciju. Tim koji do kraja ove rasprodaje sakupi najviše poena pobeđuje, a svakoga dana će top 3 igrača iz ovih timova dobijati nagrade u vidu nasumične igre koja im se nalazi na listi želja.

Zanimljiva akcija, tako da ako želite da se trkate i vidite šta se deli po dobroj ceni pravac Steam.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version