PC

Počela je druga sezona u Apex Legends, stigao novi heroj, oružje i ranked mod igranja

Posted on

Dugo očekivana druga sezona za Battle Royale naslov Apex Legeds je konačno stigla i sa sobom donosi obilje novog sadržaja.

Već na prvi pogled se vidi da je nova sezona daleko bogatija od prvenca i sa sobom donosi novog heroja, Votsona, novo oružje sa specijalnom vrstom municije i raznolike nadogradnje za ona već postojeća.

Krajolik u Kings Canyon je takođe znatno promenjen i očekujte dosta novih lokacija, a one nove su pogođene nešto drugačijom pretnjom – zmajevima i levijatanima.

Battle Pass je sada dosta zanimljiviji za kompletiranje, jer nudi nove vrste skinova, muziku, ekrane učitavanja, a igrači sada sve to mogu otključavati i kroz rešavanje dnevnih i nedeljnih izazova.

Za one koji su jedva čekali da se dokažu na bojnom polju, tu je i Ranked mod igranja. On se sastoji od 6 liga dalje podeljenih u divizije, Bronza je najniža a Apex Predator najviša. U bronzi je besplatno igrati mečeve, dok se za ostale naplaćuje igranje sa Ranked poenima koje zarađujete igranjem u Ranked mečevima. O ranked modu ćemo više u zasebnom tekstu/videu.

Nova sezona u Apex Legends će definitivno vratiti veliki broj igrača i verovatno će privući nove.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version