PC

Creative Assembly (Total War, Alien Isolation), radi na hero pucačini

Posted on

Da Creative Assembly radi na pucačini iz prvog lica se govori već duži period, a iz studija su to i zvanično potvrdili početkom ove godine.

Nažalost, sa tom potvrdom nije došlo preterano mnogo detalja o misterioznom projektu osim da se radi o pucačini iz prvog lica.

Dodatni detalji o ovom projektu dolaze zahvaljujući listingu za posao u kojem Creative Assembly traže developere koji bi podržali rad na igri. Na sajtu Jobvite je postavljen oglas u kojem se traži vodeći dizajner heroja, što znači da će ovaj FPS biti hero pucalčina, nalik na Overwatch i Team Fortress 2.

Opis radnih obaveza dizajnera se odnosi na kreiranje uzbudljivih karaktera koji će imati raznovrsne i inovativne sposobnosti. U opisu je navedeno i postojanje mikrotransakcija, kroz koje će igrači dolaziti do specijalnih skinova.

Poznato je još i da će igra biti izrađena u Unreal 4 endžinu i da će imati Game as a Service model, ali nigde u oglasu nije spomenuto da li se radi o čistom multiplejer naslovu ili nekoj kooperativnoj pucačini.

Sve ovo zvuči dosta zanimljivo, mada nas mikrotransakcije malo plaše. U svakom slučaju, jedva čekamo da vidimo šta za nas spremaju kreatori Alien Isolation i Total War serijala.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version