Nintendo Switch

Novi model Nintendo Switch konzole donosi znatno bolju bateriju

Posted on

Kompanija Nintendo očigledno ima više stvari pripremljenih za fanove prenosive Switch konzole, pošto sada pored Lite modela predstavlja i novi model sa znatno boljom baterijom.

Nedavno predstavljeni Nintendo Switch Lite sa sobom donosi manju snagu hardvera i fokusiran je na prenosivu komponentu konzole, koju igrači  dosta vole.

Ova japanska kompanija je mislila i na onaj deo koji ne želi da žrtvuje snagu zarad prenosivosti i trajanja baterije, pa će tako uskoro moći da se kupi model sa kojim možete dosta duže da se igrate bez razmišljanja o punjaču.

Moćnija baterija omogućava igračima igranje od 4.5 do 9 sati na samo jednom punjenju, dok je pre to bilo od 2.5 do 6 sati u zavisnosti od igre. Nintendo je na svoj sajtu za poređenje iskoristio i Breath of the Wild, koji će sada igrači moći da igraju oko 5.5 sati, a pre je bilo moguće samo tri.

Novi model konzole, osim baterije, neće imati nikakvih drugih poboljšanja i promena, ali je i ovo definitivno značajno za sve fanove. Cena će najverovatnije ostati ista, odnosno 300 dolara.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version