PC

Kolekcionarsko izdanje za Watch Dogs Legion donosi kul lobanju sa LED osvetljenjem

Posted on

Ubisoft uobičajeno nudi više edicija svojih igara sa bogatom ponudom sadržaja i stvarčica nego što je to kod standardne edicije, a nešto mnogo kul nas čeka i sa novom Watch Dogs igrom.

Francuska kompanija je nedavno otkrila sve edicije za Watch Dogs Legion koje će igrači moći da kupe i prednaruče, uz šta ide bonus od nekoliko skinova.

Od edicija imamo Gold i Ultimate koje sa sobom igračima donose raniji pristup igri, ekskluzivne karaktere i bonus misije, kao i specijalne skinove. Oni koji kupe Ultimate ediciju dobijaju  VIP Status koji im omogućava da brže sakupljaju iskustvo.

Sav sadržaj iz ovih izdanja će biti dostupan i u kolekcionarskom izdanju, a ono se od njih ističe po tome što igračima pruža fizičke predmete.

Po ceni od 190 dolara, u fantastičnoj kutiji dobijate stikere, poster i lobanju odličnog dizajna sa ugrađenim LED osvetljenjem koje se napaja putem baterija.

Kako sve to izgleda možete pogledati u videu ispod, a putem ovog linka vas čeka preko 10 minuta gejmpleja iz Watch Dogs Legion.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version