PC

Roblox – igra sada veća od Minecrafta i Fortnite

Kako je popularnost Fortnite: Battle Royale počela da slabi, tako je Minecraft ponovo počeo da dobija na značaju i prikuplja sve veći broj igrača, ali i pored ova dva giganta postoji treći, koji je vrlo lako iznad njih.

Kao što možete i zaključiti, to je Roblox. Ova MMO igra pre svega namenjena deci nadmašuje pomenute gigante sa preko 100 miliona aktivnih igrača mesečno.

Roblox nudi dosta zanimljivih varijacija u gejmpleju, kao i opciju za kreiranje raznovrsnih modova igranja, što je iglavni razlog za popularnost ove igre. Tu igrači mogu kreirati modove slične raznim žanrovima igara, kao što su multiplejer pucačine, ili pak organizovati pljačke kao iz GTA igara.

Developeri Robloxa su povodom 100 miliona aktivnih igrača častili sve posebnim skinom.

Da je Roblox veći od Fortnite i Minecraft igara zaključuje se na osnovu podataka koje su njihove kompanije ranije podelile javnosti, gde je Fortnite imao oko 80 miliona, a Minecraft 91 milion aktivnih igrača mesečno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top