PC

Stigao Beyond, najveći do sada dodatak za No Man’s Sky

Posted on

No Man’s Sky je jedan od izuzetno retkih naslova koji je uspeo da prođe verovatno najčudnijim putem u istoriji igara. Od ogromnog hajpa tokom 2015. i 2016. godine, preko teškog razočarenja kada se igra pojavila avgusta te godine i gotovo godinu dana tišine, do potpunog preokreta i pravljenja neverovatnog povratka poverenja i ljubavi kod igrača.

Igra je od nesrećnog izlaska dobila ogroman broj poboljšanja i postala sjajno iskustvo, ali tu Šon Marej i njegov studio Hello Games ne planiraju da stanu.

Najavljen marta ove godine, ogromni dodatak Beyond nam sada stiže u samu igru i donosi gomilu noviteta. Jedna od glavnih najavljenih komponenti ovog dodatka je No Man’s Sky Online, koji, kako kažu, uključuje “radikalno novo socijalno i multiplejer iskustvo” koje će ohrabriti igrače širom univerzuma, gde god da se nalaze, da igraju zajedno i da se konektuju međusobno.

Tu su ogromni, beskrajni proceduralno generisani svetovi koji donosi donose brojnu floru i faunu i naravno – druge igrače oko vas sa kojima se možete udruživati, pričati, ili prosto ih ignorisati i raduckati stvari koje vas interesuju.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version