PC

Neće biti pre-load opcije za Borderlands 3 na Epic Store

Ostalo je još tačno mesec dana do izlaska Borderlands 3, koji stiže 13. septembra.

Svojevremeno je Rendi Pičford, vlasnik studija Gearbox Software, koji radi na serijalu, obećao da će Epic Store, gde će igra biti ekskluziva, do izlaska igre imati gomilu naprednih opcija koje tada (mart) nije imala.

Septembar se bliži, a većina tih naprednih opcija i dalje nije tu (praktično ništa nije dodato), tako da see iskreeno pitamo kako će jedan AAA naslov kao što je ova igra da pretpri lansiranje kada bude izašao.

Veliko razočarenje je stiglo danas, jer je vlasnik Epica lično potvrdio da neće biti pre-load opcije za BL3, odnosno da će igra moći da krene da se skida tek kada bude zvanično izašla.

Ovo je za mnoge veliko razočarenje, je če igra biti teška barem 60GB, što znači da mnogi neće ni moći da je zaigraju prvog dana, a i pitanje je kako će serveri da prežive kada svi budu krenuli tog dana da skidaju igru.

Pre-load igara je nešto što na Steamu postoji bukvalno od 2004. godine, kada je još Half-Life 2 stigao sa tom opcijom, tako da je poražavajuće za Epic, koji želi da bude Steam konkurencija, da na pragu 2020. godine ne nudi tu opciju za najveći naslov koji dolazi na njihovu platformu do sada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top