PlayStation 4

Legendarni tvorac Nier serijala radi na novoj igri

Posted on

Kada pomislimo na 2017. godinu, kao jedan ozbiljni konkurent za igru godine svakako nam među prvim naslovima pada na pamet Nier: Automata, zaista fantastični naslov u svakom pogledu.

PlatinumGames i čuveni dizajner igara Joko Taro su veoma cenjeni kod zapadne publike i naravno u njihovom matičnom Japanu, potpuno zasluženo, pa nas zato ovakve vesti veoma raduju.

Naime, u nedavnoj japanskoj emisiji V Jump / Famitsu su gostovali zajedno troje japanskih developera iz studija PlatinumGames, Saito Josuke, Joko Taro i Taura Takahisa. I dok je Taura uglavnom pričao o njegovoj novoj igri Astral Chains, na samom kraju razgovora je Saito “nonšalantno” rekao da želi da priča o novoj igri Joko Taroa, na šta se Taro zbunio i rekao da i nije baš na njemu da priča o tome, i da “Square Enix neka kaže nešto o tome ako želi”.

Što znači da imamo potvrdu da tvorac Nier: Automata tadi na novoj igri, i da će Square Enix biti izdavač, ali je pitanje šta će ta igra biti – nešto potpuno novo ili se pak vraćamo u Drakengard univerzum?

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version