PC

Celeste i Inside su besplatni na Epic Store, DiRT Rally takođe na Humble Bundle

Epic Games se drži svoje fantastične prakse deljenja igara besplatno i to svake nedelje po čak dva odlična naslova iz indie segmenta.

Sada, pa sve do narednog četvrtka, za vas su potpuno besplatne igre Inside i Celeste, procedura je kao i uvek ista. Morate imati Epic Games nalog i onda na toj platformi samo prođete proces kupovine i oba naslova ostaju zauvek u vašem vlasništvu.

Celeste je platformer u kojem igrate kao mlada devojka sa izuzetnim sposobnostima, a ispod predivne grafike krije i odličnu priču. Sa druge strane, Inside je mešavina puzzle igre i platformera sa sumornom atmosferom predstavljenom monohromatskim bojama i takođe kvalitetnom poukom.

Takođe, Humble Bundle nam posle dužeg vremena ponovo deli besplatne igre, a sada je u pitanju DiRT Rally koji možete preuzeti besplatno sve do 31. avgusta u 18h po našem vremenu. To možete učiniti putem ovog linka a igra nakon isteka promo perioda ostaje u vašem vlasništvu.

Epic je već otkrio i naredne dve besplatne igre, The End is Nigh i ABZU. Jedva čekamo!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top