Vesti

Vođa studija Gearbox ponovo optužen za nepoštovanje zakona i suda

Posted on

Gearbox nam je doneo niz odličnih igara u prethodnim godinama, ali je vođa ovog studija izuzetno kontrovezna ličnost koja ide iz skandala u skandal.

Rendi Pičford je navodno umešan u niz prevara koje uglavnom uključuju veliki novac, kao što je u junu asistent otkrio da je novac namenjen studiju gurao u svoju privatnu kompaniju i ujedno finansirao privatne žurke. Uz proneveru novca, Pičford je deo niza optužbi za sekusalno zlostavljanje i fizičko nasilje.

Zbog svih ovih radnji on je više puta završavao na sudu, ali na neki način nijednom nije uspešno dokazano da je on stvarno kriv i uglavnom su slučajevi i dalje otvoreni.

Sada je stigla i nova pritužba koja se direktno tiče nepoštovanja zakona i suda, jer Pičford, prema rečima bivšeg savetnika, krije bitna dokumenta koja su važna za napredovanje istrage, a ujedno i otkrivanje kršenja zakona.

I dalje se čeka na zvaničnu reakciju suda, a u međuvremenu smo svedoci čistih prepucavanja na društvenim mrežama koja nas nikuda ne vode. Nadamo se da će sve biti rasvetljeno i da neće imati nikakvog uticaja na rad studija.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version