PC

NBA 2K20 u problemima već na samom izlasku

Nije prošlo mnogo vremena otkako se jedna od naših top igara ovog meseca pojavila pred publikom, a ona je već uspela da razočara brojni auditorijum.

Radi se o NBA 2K20, čiji prethodnik takođe nije preterano oduševio publiku, pre svega zbog nasilnih mikrotransakcija i zbog reklama unutar igre koje ne možete izbeći.

Mikrotransakcije su i sada predmet žalbi igrača, ali trenutno više pažnje privlače tehnički problemi. NBA 2K20 je izuzetno nestabilna igra, sa dosta pucanja, sporog učitavanja, bagova i drugih problema.

Za sada još uvek nema zakrpe na vidiku, ali developer 2K Games je zatražio od igrača da prijave svaki problem sa kojim se sretnu. Nadamo se da će problemi uskoro biti rešeni, ili barem deo njih, kako bismo se vratili igranju košarke.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top