Nintendo Switch

Stigao je Blasphemous!

Akciona avantura Blasphemous nam je skrenula pažnju još od svog prvog pojavljivanja na Kickstareru pre par godina, te smo jedva čekali dan kada će se konačno pojaviti.

Taj dan je stigao danas, i igra je sada dostupna za sve aktuelne platforme, PC, PS4, Switch i Xbox One.

Ukoliko još uvek niste upoznati sa igrom, u pitanju je hack and slassh metroidvania sa odličnom akcijom, ali i snažnim fokusom na narativ i priču, smeštena u prelepo mračni pikselizovani svet u kome ćete se boriti protiv prokletstva zvanog “čudo”. Naravno, svet je prepun uvrnutih čudovišta i  nepraštajućih Boss bori, kako i očekujemo od ovakve igre.

Narativni deo priče će se, između ostalog, otključavati tako što kroz igru nailazimo na mučene duše, koji ćemo oslobađati i usput saznati njihovu priču i dublju priču sveta u kome se nalazimo, ali i otključavati nove veštine i nalaziti novu opremu.

Nas opis očekujte u narednom broju časopisa Play!Zine!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top