PC

Loot kutije neće zaobići Call of Duty Modern Warfare, pojaviće se nakon izlaska

Posted on

Ono što krasi originalni Call of Duty: Modern Warfare jeste odličan gejmplej u koji se ne mešaju nikakvi drugi elementi i varijacije.ž

Zbog toga je po najavi ovogodišnje oduševljenje fanova bilo ogromno. Sada, kako se približavamo datumu izlaska, izgleda da Activision neće odustati od svojih sumnjivih poslovnih praksi. 

U ovom slučaju mislimo na mikrotransakcije i loot kutije, koje će biti sastavni deo i ovogodišnjeg Call of Duty izdanja ali će se u igri pojaviti nakon izlaska.

Loot kutije nisu spominjane kada je Modern Warfare u pitanju, ali su igrači otkrili njihovo postojanje tokom beta testiranja kroz čačkanje u opcijama.

Ovakav potez je Activision već povukao naredne godine sa Black Ops 4, i dodao je mikrotransakcije i loot kutije kada su sve recenzije već bile napisane, ali to nije sprečilo razočarenje igrača koje se nastavilo i u mesecima nakon izlaska.

Videćemo do koje će mere Activision otići sa Modern Warfare, i nadamo se da neće biti situacija sa prostim skinovima koji koštaju po nekoliko desetina dolara.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version