PC

Treyarch polako diže ruke od Call of Duty: Black Ops 4

Posted on

Sve veći broj igara se ovih godina pravi po live service principu, ali često viđamo i da developeri ranije dižu ruke od istih, zbog brojnih problema i slabog interesovanja igrača.

Tako i Treyarch polako diže ruke od Call of Duty: Black Ops 4, nakon svega godinu dana od pojavljivanja. Ironično je to što su proše godine pružili objavu da će ovo biti igra sa ogromnom podrškom i da će se igrati godinama.

To bi možda i bilo moguće da se pohlepa nije umešala i da nismo počeli da u BO4 viđamo predatorske mikrotransakcije, koje su zapravo postajale sve gore.

Treyarch je nedavno objavio kako će u igri uskoro otpočeti operacija Black Divide, koje će doneti kraj Aether priče u zombi kampanji, kao i osveženje u vidu mapa, za koje je naznačeno da su poslednje.

Ako ste, kojim slučajem, aktivni igrač u Black Ops 4, ovo za vas znači da nećete viđati novi sadržaj u vidu operacija, priča i mapa, ali će serveri i dalje ostati aktivni.

Ovo ujedno znači da se Treyarch u potpunosti okreće radu na Call of Duty Black Ops 5, za koji se nadamo da će se pojaviti bez grešaka zbog kojih četvorka pati, i koji nas vodi u prošlost.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version