PC

Tvorci Apex Legends i Titanfall nam donose Medal of Honor VR igru!

Posted on

Poznato je već više od par godina da renomirani studio Respawn već nekoliko godina radi na VR igri specijalno za Oculus, a ovog avgusta smo dobili i zvaničnu najavu da ćemo videti novu igru ovog septembra.

Ta nova nova igra nam je sinoć oktrivena, i u pitanju je povratak kultne franšize Medal of Honor, ali sada u VR okruženju! Kao što smo već pomenuli gore, igra će biti Oculus ekskluziva, tako da je vlasnici PSVR i Vive uređaja neće moći igrati.

Igra se zove Medal of Honor: Above and Beyond, i stiže nam 2020. godine, a igramo kao agent u Office of Strategic Services (OSS), koji treba da se infiltrira u naciste, i naravno – sve ih pobije, a veliku ulogu u tome će imati i saradnja sa francuskim pokretom otpora.

Pored ove, kako kažu, velike kampanje sa bogatim narativom, igra će imati i mutliplejer, ali i nešto što nam se veoma sviđa na prvi prizvuk –  zove se “story gallery” , gde će nam veterani i preživeli iz drugog svetskog rata doneti pričati svoje priče, dok istovremeno u VR okruženju gledamo lokacije i događaje o kojima pričaju.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version