PC

Radi se na igri koja neodoljivo podseća na kvidič, igru iz Hari Poter franšize

Fanovima knjiga i filmova u čarobnjaku Hariju Poteru je definitivno poznata fikciona igra kvidič, koja podseća na američki fudbal, samo sa letećim metlama.

Ova igra je bila dosta opisivana u delima Dž. K. Rouling, pa su tako fanovi došli do više nego dovoljne količine detalja koja im je omogućila da kvidič prenesu u stvarni svet.

Osim toga, radi se i na igri čiji je stil izuzetno sličan ovom sportu, ali uz to je pridodat i Rocket League šmek. Igra nosi naziv Broomstick League i na njoj radi studio koji nam je doneo ARK Survival Evolved, Virtual Basement LLC.

Broomstick League igrače smešta u arene u vidu čarobnjaka sa metlama i ciljem da postignu golove, ali da ujedno zaštite svoje. Za razliku od kvidiča, ovde nema loptice zvane “snitch”, jer se ipak radi o naslovu koji nema veze sa tim serijalom i bez licence je.

Ako zanemarimo činjenicu da grafika u trejleru deluje kao da se igra pojavila deceniju unazad, priznajemo da nam gejmplej na prvu loptu deluje interesantno i samo se nadamo da Warners Bros, držalac prava nad Hari Poter franšizom, neće umešati svoje prste.

Očekivani datum izlaska igre je za prvi kvartal naredne godine, a igra će nešto ranije proći kroz više faza testiranja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top