Vesti

Evo šta glumac koji glumi Nevila misli o Hogwarts Legacy

Foto: Gage Skidmore

Voleli bismo da čujemo mišljenje svih glumaca iz Harry Potter filmova.

Metju Luis, glumac koji je tumačio ulogu Nevila Longbotoma, otkrio je da se zbog Hogwarts Legacy-a ”ponovo zaljubio” u Harry Potter univerzum nakon završetka filmskog serijala sada već davne 2011. godine.

Hogwarts Legacy je izašao pre tačno godinu dana, i kritike su bile pretežno pozitivne. Igrači su konačno dobili priliku da posete svet Harija Potera iz prve ruke i to potpuno novo okruženje (i da usput bacaju Avada Kedavre gde stignu). Većini igrača se iskustvo jako dopalo, uključujući Luisa, koji je razgovarao o igri na MegaCon konvenciji u Orlandu.

”Ovo je u startu igra po mom ukusu, volim open world i RPG elemente. Međutim, pošto se radi o Hariju Poteru, u početku sam bio pomalo ”otuđen” od cele ideje jer ga asociram sa poslom. Ipak, igra me je podsetila zašto sam zavoleo knjige i zašto sam glumio u filmovima. Celo iskustvo više nisam smatrao poslom. Ponovo sam se zaljubio u Wizarding World”, rekao je Luis.

S obzirom na popularnost igre, neće nas začuditi ako Hogwarts Legacy dobije nastavak. Štaviše, jedan insajder tvrdi da je nastavak uveliko u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top