PlayStation 4

Red Dead Redemption 2 neće dobiti singlplejer ekspanziju

Posted on

U protekloj nedelji smo imali dosta vesti vezanih za Red Dead Redemption 2 i njegovom eventualnom izlasku za PC, a se radi o drugoj temi.

RDR2 je sa sobom doneo odličnu priču, što je mnoge igrače zainteresovalo da li će ih Rockstar u budućnosti obradovati singlplejer ekspanzijom. Nažalost to se neće desiti, pošto su iz samog studija objavili kako su u potpunosti posvećeni izradi sadržaja za Online odeljak igre.

Ovo znači da Rockstar nastavlja sa istim pristupom koji ima i sa GTAV, igrom koja je posle svih ovih godina bez singlplejer ekspanzije, ali cveta zahvaljujući multiplejer komponenti i ujedno donosi daleko veći profit nego što bi bio slučaj sa prostim dodatnim sadržajem.

Rockstar je otkrio da ima velike planove za Online mod, pa će tako produbljivati igru i stvoriti od sveta pravi Divlji zapad. To će biti načinjeno dodavanjem novih uloga, poput, trgovca, lovca na blaga i sličnih, a ujedno će pružiti igračima da osnuju pravi biznis i pridruže se zaletu u industrijskoj revoluciji.

Videćemo da li će pristup koji Rockstar ima sa GTA 5 doneti ogromnu popularnost i u Red Dead Redemption 2, ali svakako mislimo da postoji dosta potencijala.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version