PC

Take-Two zlostavlja modera iza igre Red Dead Redemption

Posted on

Kompanija Take-Two Interactive je poznata po praksi slanja privatnih istražitelja na vrata strimera koji otvoreno govore o igrama koje se tek trebaju pojaviti, a sada je ponovo prešla granicu po pitanju zlostavljanja ljudi.

Ovoga puta se radi o Red Dead Redemption projektu(Take-Two je vlasnik Rockstara) kojeg je moder GamingDamned radio za PC sa brojnim poboljšanjima. Kao što ste možda i pročitali na našem sajtu, projekat je ubrzo nakon najave ugašen, a sada smo saznali i na koji način.

Projekat je ugašen kroz niz psihičkog zlostavljanja. Kroz konstantno zivkanje modera, kao i članova porodice modera, koja nije imala nikakve veze za RDR rimejkom, barem tako tvrdi sam moder.

Moder je u videu ispod otkrio da je Take-Two na nelegalan način došao do velikog broja privatnih informacija koje, kako on navodi, nisu bile dostupne javnosti.

Ljudi iz kompanije nisu želeli nikakav razgovor i dogovor sa moderom, nisu pružali nikakva objašnjenja, nisu odgovarali na pitanja, već su samo pretili moderu i zahtevali gašenje projekta.

Izuzetno užasna praksa ove kompanije koja prolazi potpuno nekažnjeno se nastavlj,a i GamingDamned planira da to promeni, pošto je angažovao advokata i želi da ovaj problem prenese na sud,

Čitavu priču možete čuti ispod.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version