PC

Neko je registrovao FalloutFirst sajt i ismejeva Fallout 76 pretplatu

Posted on

Iako je zaista teško poslednjih godinu-dve ismejavati Bethesdu, kada ona to, čini se, nekako najbolje sama radi, jedan mali propust je sada stvorio priliku kreativnom internet šaljivdžiji da napravi satiru onoga što je Bethesda juče lansirala, premijum članstva za Fallout 76 pod imenom Fallout 1st.

Naime, Bethesda nije regostrovala domen Falloutfirst.com, pa je anonimni fan to odmah sam uradio i napravio identičnu stranicu kao i onu za Fallout 1st, ali sa akcentom na satirično ismejavanje Bethesde, Fallout 76 igre, te ljudi koji će davati pare na ovu pretplatu. Pretplatu je nazvao Fallout FUCK YOU 1st.

Stranica je za kratko vreme privukla ogromnu pažnju, pa je sajt nekoliko puta i patao zbog prevelikog saobraćaja, te su tada mnogi pomislili da je Bethesda skinula sajt, ali to ipak nije bio slučaj.

Samo na Fallout 76 subredditu stranica već ima preko 13 000 apvoutova, a o njoj je pričali o nekoliko velikih jutjub kanala, tako da je ovo, možemo slobodno reći, još jedan PR fijasko za Bethesdu.

Kada vidimo koliko je puno bagova lansiranje premijum članstva, i ne žalimo ih mnogo.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version