PC

SOMA i Costume Quest su ove nedelje besplatni na Epic Store

Nema šta previše da vam dodamo, znate kako ide – novi četvrtak uveče, nove igre besplatne na Epic Store.

Kompanija Epic nastavlja svoju politiku da godinu dana poklanja besplatne igre, kako bi privukla igrače na njihovu platformu. Najpre su krenuli sa igrom na svake dve nedelje, pa zatim sa igrom na svakih nedelju dana, a proteklih meseci se taj ritam “sabio” još više, pa sad uglavnom imamo po dve igre svake nedelje.

Sada su na redu odlični psihološki SF horor SOMA, kao i simpatični Costume Quest.

Obe su zaista sjajne igre, tako da ne treba ni da vam govorimo da ih trebate uzeti, pogotovo sada kada su besplatne. Tako da trk na OVAJ LINK i dodajte ih u vašu Steam biblioteku.

Ove dve igre će biti besplatne do sledećeg četvrtka, zatim su na redu Ruiner i Nuclear Throne.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top