PlayStation 4

Nova reklama za Final Fantasy VII je najduža u istoriji japanske televizije

Final Fantasy VII ima istorijski značaj, zbog čega i mnogi sa nestrpljenjem očekuju dolazak rimejka igre koji izgleda odlično.

Sada je stigao i najnoviji promotivni materijal u vidu reklame koja se pojavila na japanskoj televiziji i traje čitavih sedam minuta.

Reklama je kreirana u stilu kratke priče, gde imamo poslovnog čoveka koji nikada nije zaigrao FFVII i koji samo sluša o tome koliko je igra fantastična od ostalih kolega.

Nakon niza detalja, biznismen konačno odlučuje da kupi konzolu i vidi o čemu je reč. Moramo priznati da je dosta zanimljiv pristup Sonija da reklamira FFVII rimejk, pošto na ovaj način cilja na mlade ljude u poslovnom svetu i pokazuje kako i oni trebaju imati vremena za novu igru.

U reklami se pojavljuju brojna poznata lica, a ova reklama je ujedno uzela titulu najduže u istoriji japanske televizije, a tu je i još duža verzija, koja traje celih 13 minuta.

Uživajte:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top