PC

Bethesda banovala kreatora interaktivne mape za Fallout 76, odbija da mu vrati novac

Posted on

Izgleda da je Bethesda definitivno digla ruke od toga šta fanovi žele i imaju da kažu, te nastavlja da tera po svom, čime dodatno čini štetu sebi.

Ova kompanija je sada banovala kreatora interaktivne mape za Fallout 76, koja je dosta pomogla igračima pri upoznavanju sa svetom iz igre.

Ovime je na površinu isplivalo i kako Bethesda poštuje požrtvovane fanove, koji ulažu sopstvena sredstva i dragoceno vreme kako bi Fallout 76 načinili boljim iskustvom. Ovim je ujedno stala na put razvoju brojnih drugih alatki za ovaj naslov, koje su bile potpuno besplatne i bez ikakve podrške developera.

Ovaj igrač je u proteklim mesecima okupio tim od više igrača koji su se bavili i otkrivanjem bagova i greški u igri, i koje su slali direktno kompaniji Bethesda, čime su imali direktan doprinos kreiranju povoljnije klime za druge igrače.

Bezobrazluk kompanije ne staje tu, jer Bethesda ne želi da ovom igrači vrati novac kojim je kupio problematičnu Fallout 1st članarinu, već ga je dugo vremena ignorisala, a kada je odgovor konačno stigao, igraču je dat mizerni gift card kojim je dobio predmet u igri vrednosti od svega 14$.

Prosto je iznenađujuće videti kako se jedan izdavač i developer ophodi prema igračima, i to sve izgleda kako bi ugrabili više novca, dok ostavlja da se zajednica polako gasi.

Kreator interaktivne mape, i neko ko je potrošio “na stotine dolara u igri”, kaže kako u potpunosti diže ruke od igre i poručuje i ostalima da je vreme za taj potez.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version