PC

Quake 2 osvežen novim ray-tracing detaljima

Malo ko bi poverovao kada bi mu rekli da igra stara preko 20 godina i dalje dobija razna osveženja i time postaje primaljivija za igranje u odnosu na brojne druge naslove koji izlaze i koji su se pojavili posle nje.

Ove godine je Quake II dobio najviše pažnje po pitanju grafičkog izgleda, jer je već ranije ove godine Nvidia u saradnji sa razvojnim timom implementirala ray-tracing tehnologiju, a sada je ta tehnologija dodatno unapređena sa novim apdejtom.

Među novinama je najprimetnije osveženje tekstura i bolji izgled, što se ogleda u realističnijem prikazu materijala, oštrijim ivicama senke, a tu je i više 3D detalja. Osvetljenje je takođe poboljšano, zajedno sa refleksijama i prelamanjem svetlosti.

Novine idu dalje od prostih vizuelnih, jer sada ekrani u prostorijama služe za video nadzor i prikazuju odvijanje događaja u realnom vremenu, dok je pre tu bila prisutna samo statična slika ili ugašen ekran.

Jako nam se dopada posvećenost developera, jer Quake II izgleda kao potpuno drugačija igra. Sve o novinama možete pogledati u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top