PC

Studio Gamechuck iz Zagreba radi na predivnoj avanturi zasnovanoj na basnama

Posted on

Industrija video igara kod nas i u zemljama regiona beleži odličan rast i razvoj, što potvrđuju razni projekti i odlične video igre koje igra čitav svet.

Sada pišemo o naslovu na kojem radi studio Gamechuck iz Zagreba, simpatičnoj avanturi u kojoj su glavni protagonisti životinje – Trip the Ark Fantastic.

Ono što nas je na prvi pogled privuklo jeste prelepi vizuelni stil igre, koji nas čini nostalgičnim sa svojim animacijama rađenim u stilu dela sa kraja 19. veka.

Priča je zasnovana na basnama uz koje je odrastala većina igrača, i vodi nas u carstvo životinja u kojem se sprema velika promena, a jedini spas je mitska arka koju su izgradili lavovi. Vaš zadatak će biti da rešavate sve probleme koje se javljaju u zajednici životinja, a to ćete obavljati kroz sakupljanje dokaza o događajima koje ćete dati dalje drugim članovima na procenu kako bi se određen slučaj ispostavio kao istinit ili ne.

Priča će napredovati u zavisnosti od uspešnosti i umeća igrača, i da li će želeti da neki argument iznesu ili ne. Ova igra se dosta bavi različitim stupnjevima društa i formama društvenih zajednica, gde imate monarhiju i demokratiju, zbog čega nas podseća i na Orvelovu Životinjsku farmu.

Trip the Ark Fantastic je i dalje u razvoju i izlazak se očekuje negde tokom 2022. godine za PC i konzole.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version