Ostalo

Play!Zine novogodišnja nagradna igra i anketa

HO HO HO. Nova Godina nam se približava, a sa njom smo odlučili da vam predstojeću prazničnu sezonu učinimo još uzbudljivijom.

Tradicionalna novogodišnja nagradna igra je tu za Vas i ove godine. Ali ovog puta imamo i anketu. Da bismo kao časopis i gaming portal bili još bolji molimo Vas da nam pomognete i popunite anketu kako bismo znali šta radimo dobro, a šta ne. Šta biste voleli da vidite, šta vam je možda nepotrebno i ne želite da o tome pišemo?

Da biste učestvovali u nargadnom izvlačenju potrebno je samo da popunite anketu ispod, lajkujete našu fejsbuk stranicu i automatski ste se prijavili.

Osim toga uzmite učešće i u Play izboru za igru godine i igru dekade 2010 – 2020.

Top tri nagrade su:

  • Rampage gaming tastatura
  • Rampage gaming miš
  • Rampage gaming slušalice

Ostatak nagrada čuvamo kao iznenađenje, kao i broj dobitnika!

Anketu možete popuniti u formi ispod i to zaključno sa 27.12.2019.

Imena srećnih dobitnika će biti objavljena u Novogodišnjem Play-u. Srećno!!!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top