PC

Već se radi na nastavku za Star Wars Jedi: Fallen Order?

Sa dolaskom dugo očekivane singlplejer Star Wars igre, Jedi: Fallen Order, Electronic Arts je verovatno konačno shvatio da se treba fokusirati ka iskustvima za jednog igrača, a verovatno vlada i veliko kajanje što to ranije nije učinjeno.

Odličan uspeh ove Star Wars igre se pokazao na samom početku, i to pre svega na Steam platformi, gde je EA tek nedavno krenula da ponovo izdaje igre. Ubrzo je Jedi: Fallen Order stekao titulu najbrže prodavane Star Wars igre u istoriji digitalne prodaje.

Za tačnu cifru prodatih kopija ćemo morati da sačekamo kvartalni presek ove kompanije, ali izgleda da već znamo šta nas sledeće očekuje.

Listing koji je okačen od strane kreatora igre, studija Respawn Entertainment, navodi da se traga za ljudima koji će se pridružiti Star Wars timu u radu na novoj akcionoj avanturi iz trećeg lica.

Na zvaničnom sajtu su objavljena tri listinga za pozicije dizajnera nivoa, višeg softverskog inžinjera i višeg umetnika sa specijalnošću za karaktere.

Naravno, još uvek nije zvanično potvrđeno da se radi o direktnom nastavku na Jedi: Fallen Order, ali opis svakako odgovara takvom tipu igara. Ono što je sigurno je da dobijamo novu Star Wars igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top