PC

Call of Duty: Modern Warfare obogaćen novim modovima manjeg formata

Infinity Ward nastavlja da održava obećanje po pitanju kreiranja manjih modova igranja sa kompaktnijim mapama za Call of Duty: Modern Warfare, a sada je pristiglo i par novih modova manjeg formata.

Više se radi o varijacijama na već postojeće modove Gunfight i Shipment, ali zbog izmenjenog broja igrača imamo više slobode i opcija za taktiziranje.

Gunfight mod je do sada bilo moguće igrati u 2v2 formatu, a sada je dodat i 1v1 mod za direktniju borbu bez ikakvih smetnji. Vezano za Shipment mod, on je sada formata 5v5, a opcija za 6v6 je ukonjena. Još jedan dodatak za opcijama igranja je Gun Game mod koji je smenio Grind sa liste ponuđenih.

Ove novine nisu pristigle kroz novi apdejt, pa su one tako dostupne bez ikakvog preuzimanja dodatnih podataka. Što se tiče apdejta, on će se pojaviti tokom ove nedelje i doneće niz ispravki na koje su se igrači žalili u prethodnim nedeljama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top