PC

Majkrosoftova piratska avantura Sea of Thieves premašila 10 miliona igrača

Posted on

Majkrosoft je sa trenutnom generacijom Xbox konzole prosto omanuo, pre svega zbog izuzetno slabe ponude ekskluziva, a i u tom malom broju je još manje kvalitetnih igara.

Jedna koja se ističe po kvalitetu i koja je beležila konstantan uspeh i rast na tržištu je avantura u kojoj stupate u ulogu pirata – Sea of Thieves.

Studio Rare, koji stoji iza same igre, je u periodu nakon izlaska naporno radio na nadograđivanju postojećeg sadržaja kroz besplatne apdejtove i plaćene DLC dodatke. 

Kreatori ovog naslova su se za početak uspešne 2020. godine pohvalili sa dostignutih 10 miliona igrača, čime se igračka baza na PC i Xbox One platformama duplirala u odnosu na avgust 2018.

Za ovaj fantastičan broj igrača je zaslužan i Xbox Game Pass koji po veoma niskoj ceni pretplate omogućava igračima da bez ikakvih dodatnih troškova uskoče u svet pirata i morskih čudovišta koji nudi Sea of Thieves.

Tu je i poklon za sve igrače koji se uloguju između 15. i 22. januara u vidu besplatnog jedra i emotea. Takođe, sredinu januara će obeležiti dolazak velikog apdejta nazvanog Legends of the Seas, dok će detalji biti naknadno otkriveni.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version