PC

Jedan od najboljih platformera 2019. godine je besplatan na Epic Games Store

Iako je prošao period od godinu danja darivanja besplatnim igrama, Epic Games je već objavio da će na svojoj platformi nastaviti da deli naslove svojim korisnicima i to svakog četvrtka kao i do sada.

Ove nedelje je za igrače pripremljeno nešto zaista posebno, pošto se daruje jedan od najboljih platformera koji se pojavio prošle godine, i koji je prikupio visoke ocene od strane publike.

Radi se o igri Horace, koja je izuzetno inovativna i donosi neke potpuno nove mehanike u žanr platformera, poput raznovrsnih mini igara. Horace krasi i dirljiva priča o malenom robotu koja je ispričana kroz prijatnu retro grafiku, zbog koje ćete se lako osetiti nostalgično.

Procedura je ista skoknite na stranicu igre, prođite proces kupovine i ona će ostati u vašem vlasništvu zauvek, tako da možete krenuti sa igranjem istog momenta. Vremena imate u narednih nedelju dana, do 23. januara, kada nova igra stupa u ponudu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top