PC

Ubisoft uvodi korenite promene kako bi načinio naredne igre raznovrsnijim

Posted on

2019. godina se ne može baš okarakterisati kao uspešna za francusku kompaniju Ubisoft, pošto su dva najveća naslova objavljena u tom periodu – The Division 2 i Ghost Recon: Breakpoint – prošla dosta loše u finansijskom pogledu, a situaciju je dodatno pogoršalo odlaganje svih najavljenih AAA projekata.

Povodom loših rezultata sa video igrama, kao i komentara igrača da su svi naslovi postali dosta slični, Ubisoft je već najavio promene i pooštravanje kriterijuma kada su u pitanju novi projekti. Sada se vidi i prvi konkretan korak na tom polju, pošto je tim koji nadzire nove projekte u potpunosti promenjen.

Kako otkriva portal VGC, novi tim zadužen za nadzor će biti proširen u odnosu na prethodni, a sa više ljudi će biti pokriveno i više franšiza, sedam tačnije. Cilj je, kako se navodi, da developeri imaju veću slobodu i da nastoje ka tome da igre budu različitije, da nude nove i jedinstvene elemente koje će privući nove igrače.

Ovime Ubisoft nastoji da reši veliki problem sa svim svojim predstojećim AAA naslovima, poput Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed: Rangarok i ostalih, a veći tim će definitivno pomoći, pošto je do sada bilo slučaj da samo ideje nekolicine istih osoba budu pretvorene u igre, otkrivaju iz kompanije.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version