Vesti

Call of Duty: Modern Warfare – “zastrašujuća” reset poruka

Posted on

Ako igrate igru iz naslova, možda ste juče bili žrtva poruke koja vas obaveštava da morate da resetujete sva svoja dostignuća i otključane predmete da biste ušli u igru.

Ne, nije u pitanju nikakav scam. Ovo je jednostavno pogodilo određen deo igrača posle najsvežijeg updatea, koji je izgleda stvorio određene probleme.

Ulje na vatru je dolio i zvaničan tweet iz redova Infinity Warda, koji su pozivali igrače na “hard close” aplikacije bez odabira bilo koje od opcija.

Ipak, šteta ne izgleda tolika kolika se u prvi mah činila. Igrači koji su kliknuli na “yes” su izgubili “samo” combat record, leaderboard, custom classes i operatore. Sve što su kupili od opreme kao i overall XP su ostali netaknuti. Infinity Ward kaže da će se i tim igračima povratiti izgubljeno.

Očigledno je u novije vreme trend lošeg rada QA sektora generalno u gaming industriji, što otvara pitanje odnosa velikih kompanija prema ovom delu developmenta kao i backfire situaciji koja iz toga proizilazi. Naravoučenije, dok god imate lošu QA praksu, ovakvi bagovi će se konstanto pojavljivati na live igrama što dovodi igrače do kolektivnog ludila.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version