PlayStation 5

Nova Ratchet & Clank igra će se navodno pojaviti zajedno sa Playstation 5 konzolom

Posted on

Poslednja igra u kultnom Ratchet & Clank serijalu se pojavila 2016. godine, i to je bila neka vrsta rimejka prvog naslova, što znači da se naslov sa originalnom pričom pojavio još ranije.

Fanovi su u svakom slučaju željni novih avantura ovog blesavog dvojca, a ako je verovati glasinama, one bi se uskoro mogle pojaviti. Kako otkriva izvor blizak kompaniji Sony i izdavaču Insomniac Games, nova Ratchet & Clank igra je već dugo u izradi i vrlo je moguće da će se pojaviti zajedno sa dolaskom Playstation 5 konzole, planiranim za oktobar ove godine.

Dodatno je otkriveno da bi se naslov u ovom serijalu mogao pojaviti između 2 Spider-Man igre, one koja je izašla 2018. godine i one za koju se trenutno govori da izlazi 2021. godine, i iza kojih stoji Insomniac Games.

Mnoge glasine vezane za Playstation 5 otkrivaju razne naslove koji će biti najavljeni tokom zvaničnog predstavljanja Playstation 5 konzole, navodno zakazanog za tekući februar, kao što su Gran Turismo 7, novi Horizon Zero Dawn i mnoge druge. Naravno, kao i sa svim glasinama, ove moramo uzeti sa rezervom i sačekaćemo na zvaničnu najavu izdavača i developera.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version