PC

Red Dead Redemption 2, GTA V i Borderlands 3 zabeležili jaku prodaju u prethodnom kvartalu

Posted on

Kompanija Take-Two Interactive je objavila da je za njom još jedno izuzetno uspešno tromesečje, koje su obeležila tri AAA naslova – Red Dead Redemption 2, Borderlands 3 i stalno aktuelni GTA V.

Iako se Red Dead Redemption 2 pojavio još tokom 2018. godine za konzole, ove godine je dodatni vetar u leđa po pitanju prodaje dobijen dolaskom na PC platformu, odnosno na Epic Games Store i Steam. Sada ukupna prodaja leži na preko 29 miliona primeraka, što je za 3 miliona više u odnosu na brojku objavljenu u novembru.

Borderlands 3, koji je izašao u septembru, uživa veću popularnost u odnosu na prethodna izdanja, što se pokazalo sa gotovo 8 miliona prodatih primeraka na svim platformama u prethodnim mesecima.

GTA V i dalje dominira sa prodajom, celih šest godina nakon premijernog pojavljivanja, a sada je ukupan broj prodatih primeraka premašio 120 miliona, za šta je zaslužna aktivna podrška studija Rockstar kroz dodavanje novina u Online odeljak.

Take-Two prognozira da će se jaka prodaja za ova tri naslova nastaviti i u daljem periodu, ali nažalost nismo dobili nikakve nagoveštaje vezane za neke buduće igre.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version