PC

Bioware ponovo o budućnosti igre Anthem – sprema se potpuni redizajn

Ne znamo da li su objave o zaostaloj novogodišnjoj rasveti imale nekog uticaja, ali ubrzo nakon što se na internetu proširio taj tužni detalj i naznaka da se od Anthem dižu ruke, Bioware je uskočio sa detaljima koji se tiču sudbine ovog akcionog RPG naslova.

Prekid tišine razvojnog tima dolazi u vidu obrazloženja zbog nedostatka obećanog sadržaja, kao i posustajanja po pitanju aktivnih izmena. U najnovijoj objavi, studio zvanično otkriva da je započeo potpuni redizajn igre, i da će mehanike misija i loot mehanizmi biti izmenjeni iz korena.

Fokus će pre svega biti na kreiranju gejmpleja koji će imati jasne ciljeve i zadovoljavajuće nagrade, zanimljivu progresiju i izazove koji će motivisati igrače. Obećano je da će tokom tih promena biti zadržani oni elementi igre koji su dobili pozitivne kritike, kao što je sistem borbi i letenja u javelin odelima.

Anthem neće biti povučen, već će ostati u trenutnom stanju na raspolaganju igračima, ali oni ne mogu očekivati preterano mnogo aktivnosti i podrške developera u narednim mesecima, pošto je sav fokus okrenut ka redizajnu. Nažalost, nije poznato kada ćemo moći da ugledamo prve rezultate redizajna, tako da ostaje samo da čekamo.

Bioware je i prošle godine objavio da neće tek tako dići ruke od igre, zajedno sa dosta ambicioznim planovima i bukvalnim preporodom igre, koji bi vratio nadu igračima i privukao druge. Nova objava jeste uveravajuća, ali ostaje da vidimo da li će Bioware i EA ostati verni misiji. Ako sve odrade kako valja, može ih očekivati dizanje iz pepela i novi uspeh, kao što je Hello Games učinio sa No Man’s Sky.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top