PC

Početak druge sezone praktično potvrdio Battle Royale mod za CoD: Modern Warfare

Posted on

Još pre nego što se Call of Duty: Modern Warfare pojavio pred fanovima, bilo je reči o tome da će se Battle Royale mod pojaviti nekoliko meseci nakon izlaska, ali o tome do skora nije bilo nikakvih naznaka.

Međutim, dolazak famozne druge sezone u ovu pucačinu je praktično potvrdio dolazak Battle Royale mape i moda, kroz kratki tizer i procurelu mapu ogromnih razmera.

Izgled čitave mape je otkriven kroz glitch u igri, koji je omogućio da se tokom privatnog meča i sa ulogom kastera slobodno možete kretati po Battle Royale mapim, što je učinila osoba zaslužna za ovaj leak.

Za sada nema preterano mnogo detalja vezanih za dolazak Battle Royale mape, ali je poznato da će posedovati 15 različitih zona i 6 važnih lokacija, a govorilo se i raznim unapređenjima u odnosu na BR mod koji je bio prisutan sa Black Ops 4.

Dolazak druge sezone je znazno obogatio igru, sa gomilom novih mapa za sve postojeće modove igranja, a stigle su i one kultne, kao što je Rust. Glasine upućuju na to da bi se Battle Royale mod mogao pojaviti tokom trajanja druge sezone, ali ostaje da sačekamo na zvaničnu objavu Activisiona.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version