PC

Remedy Entertainment ove godine donosi dve ekspanzije za Control i započinje rad na dva nova projekta

Posted on

Remedy Entertainment ima velike planove vezane za svoju nedavno objavljenu igru Control, kao i za razvoj narednih projekata.

Igra Control je pokupila brojne nagrade za igru godine, i to sasvim zasluženo, zbog čega Remedy ima dodatnu motivaciju da održi obećano dodavanje DLC sadržaja. Za ovu godinu su planirane dve nove ekspanzije koje će se pojaviti tokom 2020. godine, i koje će dodatno proširiti priču, a nadamo se i razrešiti neke od misterija.

Takođe, za ovu godinu je u planu dovođenje singlplejer ekspanzije/priče za igru CrossfireX, koja stiže u čast dolaska ove inače multiplejer pucačine na zapadno tržište. I pored ovoga, Remedy ima još planova.

Kako je otkriveno u nedavnom finansijskom izveštaju, ovaj studio započinje rad na potpuno novom projektu, koji će tokom ove godine ući u fazu predprodukcije. Pošto se radi o dosta ranoj fazi, iz Remedy nisu želeli da otkriju konkretne detalje o ovom novom singplejer projektu.

Pored fokusa na singlplejer aspekat igara, Remedy u razvoju ima multiplejer naslovu Vanguard, na kojem se radi već duži period. Ovaj multiplejer naslov je već došao do faze u kojoj je igriv, što bi značilo da nas ove godine može očekivati više detalja i neki period ranog testiranja.

Remedy Entertainment ima velike planove, i odlično je rasporedio svoj zaposlene kako bi se istovremeno radio na više projekata, i nadamo se da će imati još uspešniju godinu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version