PC

Opis početne stranice Steam platforme na Guglu glasi “F**k Epic Games Store”

Posted on

Ako u Guglovom pretraživaču ukucate pojam Steam Store, sačekaće vas zanimljiva poruka namenjena Epic Games platformi.

U trenutku pisanja ove vesti, opis Steam stranice na ovom pretraživaču prikazuje reči “F**k Epic Games Store, što je primećeno od strane drugih korisnika danas. Nije poznato o čemu se radi, jer ovo svakako nije zvanični opis Steam prodavnice.

Ovaj intrigantni opis na Valveovoj platformi verovatno potiče “iznutra”, pošto su podaci koji se pojavljuju u Google pretrazi čist prikaz onoga što se nalazi na određenom sajtu i nisu podložni direktnoj promeni. Na taj način, postoje velike šanse da je neko pronašao način da menja podatke o Steam platformi bez dozvole, ili je neko iz kompanije Valve rešio da se otvoreno obračuna sa suparničkom platformom.

Mimo ove zanimljive poruke, Valve i Epic Games vode podmukli rat kroz uzimanje ekskluziva i ponudu boljih uslova developerima, i uglavnom je krajnjim korisnicima sve to smetalo, pošto su oni ograničeni po pitanju slobode izbora.

U ovo se možete uveriti i sami ako u pretrazi ukucate “Steam Store”, ali imajte u vidu da se to neće pojaviti ako ukucate samo pojam “Steam”.

Pogledajte i sami:

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version