PC

Loot kutije polako odlaze iz Destiny 2

Posted on

Destiny 2 je prešao dalek put otkako se studio Bungie rastao sa Activisionom i samostalno nastavio svoje poslovanje u gejming industriji. Destiny je ostao njihovo vlasništvo i dobio je korenite promene, prvenstveno u vide prelaska na free2play model.

Sa ciljem da se Destiny 2 što više približi publici, Bungie je sada rešio da iz igre ukloni loot kutije, odnosno Bright Engrams objekte koji funkcionišu na isti način kao i ozloglašena mehanika.

Bungie objašnjava kako želi da igrači znaju šta će dobiti za svoj novac, a pošto loot kutije ne odgovaraju tom principu, one od naredne nedelje više neće biti moguće kupiti pravim novcem. Naglašeno je da loot kutije neće biti u potpunosti uklonjene, jer će igrači moći i dalje da ih osvajaju napredovanjem kroz Battle Pass kroz rešavanje misija. Naravno, nije isključeno i da bi loot kutije mogle biti uklonjene i iz sezonske propusnice sa nekim u budućih apdejtova.

Developeri će verovatno doneti zamenu za loot kutije u budućnosti, ali trenutno nije poznato šta će to biti. Za narednu nedelju je planiran početak 10. sezone po redu, sa kojom se očekuje dosta promena i novina, ali i povratak odlično PvP moda Trials of Osiris.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version