Domaća Scena

Hej Ti! Hoćeš da pišeš o video igrama?

Maštaš o tome da spojiš lepo i korisno? Voliš da igraš igre, ali i da izraziš sopstveno mišljenje na tu temu? Na pravom si mestu.

Prijavi se na naš konkurs i možda ćeš baš ti pojačati naše redove. Očekuje te bezbroj sati zabave, dok radiš ono što voliš! Igraš igre, a možeš da kažeš da ti je to posao – gde to ima? Originalne igre na sve strane, gaming majice, dodaci, posete sajmovima i pregršt lepih trenutaka!

Urednik neće previše da te “cedi” (hoće sigurno muahahaha), dokle god si aktuelan/a, pravovremen/a, znaš o čemu govoriš i pismenost ti je na nivou!

Bilo da pratiš konzole ili PC, akcije ili avanture, RPG ili MMO, pa čak i ponešto o filmovima, serijama i stripovima, možeš biti prava osoba za nas!

Prijava je izuzetno jednostavna – pošalji nam svoj CV (ili osnovne informacije o sebi), zajedno sa dve vesti po sopstvenom izboru (aktuelna tema, oko 1000 karaktera) na mail. Samo oni koji pošalju sve šta tražimo (CV + probne vesti) i koje planiramo da pozovemo u dalji krug biće kontaktirani. Naravno, na isti mail možete poslati i eventualna pitanja ukoliko ih imate.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top