PC

Call of Duty 2020 će navodno biti reboot Black Ops serijala, u pripremi je još jedan free2play naslov

Activision ima ogromne planove kada je u pitanju Call of Duty franšiza, pošto ni ove godine neće biti pauze sa dodavanjem novog naslova, koji će najverovatnije doći iz studija Treyarch.

Ranije glasine su govorile o tome da će ovogodišnji Call of Duty biti Black Ops 5, smešten u period Hladnog rata, ali prema najnovijim detaljima, Call of Duty 2020 će se baviti Black Ops serijalom, ali to neće biti nastavak, već reboot.

Kako navode sa portala The Gaming Revolution, Treyarch, zajedno sa studijom Sledgehammer Games rade na naslovu sa kodnim imenom Project Zeus, koji će biti osveženje Black Ops pod-serijala, isto kao Modern Warfare koji se pojavio prošle godine.

Igra će doneti dosta prošireniju priču u odnosu na onu iz originala, a igrači će moći da iskuse više brutalnosti iz perspektive vojnika sa više strana, kako američke tako i vojnika iz Vijetnama. Multiplejer aspekat će takođe biti obogaćen novim modovima igranja, kako za veći broj igrača, tako dobijamo i one kompaktnije. Izvori su potvrdili da će i Zombies kampanja biti prisutna i da nas vodi u Vijetnam, sa više realističnih elemenata nego što je bilo u prethodnim godinama.

Pored Black Ops reboota, izvori su otkrili i da ćemo 2021. godine dobiti još jedan Call of Duty naslov, koji će biti potpuno besplatan, ali za sada nije poznato o kakvoj je igri reč. Nedavno smo dobili besplatni Warzone, koji je u Battle Royale fazonu, ali je nekako malo verovatno da će naredne godine doći novi naslov u tom žanru.

Očekujemo da kroz par nedelja dobijemo zvaničnu potvrdu ovih glasina, ali je vrlo verovatno da se radi reboot za BLack Ops, pošto je reč o jednom od najpopularnijih i najprodavanijih pod-serijala u ovoj pucačini.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top