PC

Artifact dobija brojne promene, izgledaće kao potpuno nova igra

Izuzetno loša i pohlepna monetizacija praćena izuzetno slabom ponudom sadržaja su samo neki od razloga za katastrofalno lansiranje igre Artifact, nakon čega je za Valve sve išlo nizbrdo.

Valve nije uspeo da u kratkom roku ispravi sve greške koje su postojale u ovoj digitalnoj kartičnoj igri, već je u jednom momentu izgledalo kao da je u potpunosti digao ruke od igre.

Uveravanja da odustajanja nema je bilo, i to sa rečima da se spremaju korenite promene, za koje će biti potrebno dosta vremena. Sada smo konačno čuli neke nove vesti vezane za Artifact i to od vođe Valvea, Gejba Njuela lično.

Njuel je izjavio kako je neuspeh igre iznenadio sve u kompaniji, i da nisu očekivali negativni ishod, ali sada na svu sreću imaju drugu šansu da stvari isprave. On je za Edge magazin otkrio da je izuzetno zadovoljan dosadašnjim promenama koje se testiraju iza zatvorenih vrata.

Navodi se čak da je igra doživela toliko promena da se praktično može nazvati Artifact 2, pošto će mnogima izgledati kao potpuno druga igra.

Njuel nije išao u detalje o kojim je promenama reč i kada igrači mogu da ih očekuju. Ono što će imati najviše značaja je finalni sud igrača kada se Artiface bude vratio, a developeri se verovatno nadaju da će taj povratak biti u stilu igre No Man’s Sky.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top