PC

Remaster Call of Duty: Modern Warfare 2 kampanje izlazi sutra

Posted on

Možda i ranije nego što se očekivalo, misterija koja se krila oko izlaska remasterizovane kampanje iz Call of Duty: Modern Warfare 2 je razrešena.

Posle nekoliko curenja infomacija i nedavnih glasina, otkriveno je da ova kampanja u osveženom izdanju stiže već sutra, 31. marta.

Prvo je portal VGC, zahvaljujući pouzdanim izvorima, otkrio da će Modern Warfare 2 Campaign Remastered izaći 31. marta, a onda je i zvanična stranica Playstation prodavnice za nemačko tržište počela sa radom.

Na toj stranici isto piše da igra sutra izlazi, a ujedno je otkrivena i cena, sa sve fotografijama i trejlerom koji prikazuje grafičko osveženje koje čeka igrače.

Kako je navedeno na sajtu, kampanja košta 25€, a uz nju kupci dobijaju i poseban set skinova koje će moći koristiti u Warzone i Modern Warfare multiplejer modovima.

Odlične vesti za fanove franšize i ove igre, za koju mnogi govore da je jedna od najboljih u pod-serijalu. Mi jedva čekamo da ponovo zaigramo neke od odličnih nivoa i to sa sve grafičkim osveženjima.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version