PC

The Elder Scrolls Online je besplatan za igranje od 1. aprila

Posted on

Još besplatnih opcija za zabavu stiže u narednim danima, a ovoga puta ćete moći da se upustite u avanture jedno fantastičnog univerzuma sa The Elder Scrolls Online.

Počevši od 1. aprila(nije šala) The Elder Scrolls Online će biti u potpunosti besplatan za igrače na PC-u i konzolama, i pod tim spada kompletan sadržaj koji igra ima da ponudi. Vreme trajanja se razlikuje od platforme do platforme, pošto će na PC-u igra biti besplatna za igranje do 6. aprila, a za konzole do 13. aprila.

Oni koji već poseduju Elder Scrolls Online takođe imaju nešto besplatno u ponudi, prolog nadolazeće Greymoor ekspanzije. Prolog obuhvata dve misije koje će igrače dublje uvesti u priču i zainteresovati za dalje, što će se nastaviti kada ekspanzija u potpunosti postane dostupna sredinom maja.

Sa Elder Scrolls Online, na raspolaganju vam je dosta sadržaja i čitav Tamrijel za istraživanje i to u društvu prijatelja, sa kojima možete učestvovati u raznim kvestovima, PvP okršajima, istraživanjima tamnica, i sada je prava prilika ih pozovete da vam se pridruže.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version